Elfde van dun Elfde 6X11 2018/19 Previous item Kaartverkoop Zittingsavonden Next item Ziekenbezoek

Elfde van dun Elfde 6X11 2018/19

Eeeen, WE ZIJN LOS!

Op zondag 11 november 2018 hebben we ons jubileumseizoen feestelijk geopend bij onze residentie de Sevewaeg (Gaper).

Opening seizoen
Om 11:11 uur hebben de OLS-winnaars, Sint Sebastianus een paar flinke knallen laten klinken door het dorp om het seizoen “knallend” te openen.
Sinds dit jaar is er een symbolische vlag geplaatst tegenover de kerk. De vlag is gehesen door onze huidige prins Joep I (Everts) en zal het hele seizoen wapperen. Tot carnavalsdinsdag 0:00 uur, tijdens het uitblazen, dan wordt de vlag neergelaten door onze nieuwe jubileumprins.

Na het officiële gedeelte ging het feest voort in een volle Stapperij de Gaper met optredens van onder andere Bjorn & Mieke, de Breurkes en Aaltied Noëit te Laat.
Tevens zijn de plannen voor het komende jubileumseizoen gepresenteerd.

Jubileum Prinsenbal
Het belangrijkste onderdeel van het jubileumseizoen is misschien wel het aangekondigde prinsenbal op 2 februari op het Raadhuisplein IN EEN TENT!
Samen met de horecaondernemers van Sevenum heeft Dun Ezelskop de koppen bijeen gestoken om nog één keer iconische carnavalstent van zolder te halen. Dat gaat gebeuren op 2 februari op het Raadhuisplein waar wij een spetterende show zullen neerzetten met als hoogtepunt van de avond: onze nieuwe Jubileumprins!
Daarnaast zullen er omtrent onze jubileumfestiviteiten nog andere activiteiten plaatsvinden!

Alle informatie omtrent onze jubileumactiviteiten vind je natuurlijk op onze website en social media kanalen!