Prins Joep & adjudanten Stef en Roy

Prins Joep d’n Erste

zoeen van Thei van den Burger en Truus van Doncks Pietje. 65e Prins van ut Ezelsriek Trucking Vors beej Ewals Cargo Care in Tegelen, plaarzak in miene eigen schop en ronkum ut hoes. Leider van de jongste talenten van Sparta F4, oud speler Sparta 1. Oud bestuurslid van CV de Ezelskop en voarzitter UKP. Vanaf ut erste moment beej vriendenkluit de Ventilators, beejnaam “Eef”, met stamhonk Toetje en Croes Moeke, woar Toetje en Els os hebben groet gebrach! Al bijna 20 joar samen met zien knummelke Sharon Joosten oet ut Habberiek Bree, en trotse vader van Chrissy en Tren. Groeetvors van dun Britsewaeg, de Vors en de Elsbeemd.

Stef “Bil “ Billekens
zoen van Frans van Krouwels Hein zienne Piet en Rie van Boswachters Pietje. Brankblusser beej de professionals in de stad. Duut lassen en sleutele in ziene vrije tied. Maker van stookkachels, taffels, vrachtwages en nog veul mier. Ventilator in Hart en Nieren en fervent Carnavals vierder met de mojste creaties. Trotse vader van zien 3 dochters, Loeka, Julia en Sara. En al hiel lang samen met zien blumpke Esther “Tillie “ oet dun Hegelsom

Roy “Hoey “Hoeijmakers
van Hoeijmakers Piet van Coppers Fried ziene Piet en Marjo van Gerrit van Boszicht. Chauffeur in Hart en Niere en al 25 Joar op dun boek als internationaal kilomaeter vraeter. Vervent skier en hartloeper in de serumse bus. Plaarzak in ziene tuin en hobbyschilder. Laevesgenieter en daagdroemer! Al hiel lang samen met ut megje van ”Ut Rooije klied” Monique oet America. Grutse vader van Suus en Hanna.